MENIU CAUTĂ

Un bărbat din California i-a cântat fiicei sale de trei ani în timp ce trecea cu mașina prin flăcări / VIDEO

Distribuie

Bărbatul și-a păstrat calmul, deși a fost nevoit să treacă cu mașina printr-una din zonele din California devastate de incendii. La un moment dat, i-a și cântat fiicei sale de doar trei ani deoarece copila se speriase din cauza flăcărilor.

Deși drumul pe care circula era înconjurat de flăcări și fum dens, bărbatul nu s-a pierdut cu firea, notează observator.tv.

„Ghici ce? Nu o să luăm foc, ok? O să stăm departe de el și vom fi bine. Ne descurcăm de minune”, i-a spus fetiței sale, căreia i se făcuse frică din cauza focului.

Fetița și-a felicitat tatăl după ce au ieșit din mijlocul flăcărilor.

„Am reușit împreună”, a spus tatăl.

Incendiile de vegetație au făcut ravagii în California. Cel puțin 9 oameni au murit și alți 35 sunt dați dispăruți. Peste 150.000 de persoane au fost nevoite să-și abandoneze locuințele. Deja, mai mult de 2.000 de case au fost distruse.

Potrivit sursei citate, au fost evacuați toți cei 12.000 de locuitori din Malibu, orașul celebru pentru vilele deținute de vedete. Printre acestea se numără Alyssa Milano, Kim şi Khloe Kardashian, Guillermo del Torro, Caitlyn Jenner, Scott Baio sau Rainn Wilson.


Citește și PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen


 

Citește mai multe despre california și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Comentarii