MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 19:00

Un bărbat din Iași și-a băgat cuțitul în gât iar apoi și-a chemat soția să-i țină lumânarea

Distribuie

Un bărbat din Iași și-a băgat cuțitul în gât și sângerând abundent, și-a chemat soția alături nu ca să-l salveze ci...să-i țină o lumânare. Norocul lui a fost însă că femeia nu s-a conformat și chemat ambulanța, care l-a transportat de urgență la spital. Omul a fost operat și a scăpat cu viață, în ciuda faptului că cuțitul aproape îi secționase gâtul.

Bărbatul din Iași a încercat să se sinucidă înfigându-și cuțitul în gât, dar și în abdomen. Medicii de la spitalul „Sfântul Spiridon” și-a dat seama imediat că este în pericol să-și piardă viața

Bărbatul a fost dus imediat în sala de operaţie, ia intervenția a fost relizată de către un chirurg generalist şi un chirurg orelist, relatează ziaruldeiasi.ro. „Pacientul a ajuns în UPU cu două plăgi provocate de cuţit. În urma observaţiilor s-a constatat că prezenta o plagă latero-cervicală, posibil cu atingerea venei jugulare, şi o plagă epigastrică, probabil penetrantă în abdomen. A fost operat de urgenţă”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Citește și: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa


 

Citește mai multe despre gat și lumânare pe Libertatea.

Comentarii