Mergi direct la conținut »
UPDATE: Bărbat din Brăila, arestat după ce și-a mutilat fiica vitregă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Bărbat din Brăila, arestat după ce și-a mutilat fiica vitregă

UPDATE: Bărbat din Brăila, arestat după ce și-a mutilat fiica vitregă

Un bărbat din Brăila gelos pe concubina sa a dat foc unei anexe gospodărești, iar apoi și-ar fi agresat fiica vitregă în vârstă de 9 ani. Brăileanul a fost reținut pentru violență în familie și distrugere.

UPDATE 22 ianuarie, 17:28: Bărbatul, care și-a mutilat fiica vitregă în comuna Galbenu, județul Brăila, a fost arestat preventiv. Decizia aparține Judecătoriei Făurei care a decis a individul să fie arestat pentru 30 de zile. Potrivit obiectivbr.ro, Gheorghe Neaţu, în vârstă de 57 de ani, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

Gelos din cale afară, bărbatul a intrat în conflict cu concubina sa, apoi a stropit cu benzină o anexă din gospodărie căreia i-a dat foc. Mai apoi, s-a răzbunat și pe fiica sa vitregă, o fetiță de 9 ani, pe care a mutilat-o. Copila a ajuns la spital cu mai multe răni pe față.

 


Incidentul s-a petrecut în 16 ianuarie, iar în data de 18 ianuarie, la ora 15:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 57 de ani, din comuna Galbenu, suspectat de violenţă în familie şi distrugere.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, brăileanul, pe fondul geloziei față de concubina sa, acesta şi-ar fi stropit cu benzină o anexă gospodărească și i-ar fi dat foc.

Ulterior, afirmă polițiștii, bărbatul și-ar fi agresat fiica vitregă, în vârstă de 9 ani, pe care ar fi rănit-o cu un cutter la frunte și la obraz.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: FOTO| Coralia Daciu, Miss Friendship la un concurs în China. A defilat în costumul popular al bunicii, iar în liceu a fost voluntar la Salvaţi Copiii

 

Close
Închide
  Close