Mergi direct la conținut »
Un bătrân din Aninoasa a donat toţi banii economisiți unui spital din Câmpulung, pentru incubatoare de bebeluşi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bătrân din Aninoasa a donat toţi banii economisiți unui spital din Câmpulung, pentru incubatoare de bebeluşi

Un bătrân din Aninoasa a donat toţi banii economisiți unui spital din Câmpulung, pentru incubatoare de bebeluşi

Gestul unui bătrân în vârstă de 72 de ani, din Aninoasa, a surprins pe toată lumea. Bărbatul și-a donat toți banii agonisiți unui spital din Câmpulung, pentru incubatoare de bebeluşi. Este vorba de cel puțin 10 mii de euro.

Ion Cârstoiu a muncit o viaţă întreagă, ca şofer, și a pus lună de lună, pentru zile negre, o parte din leafa primită. A reuşit să strângă, astfel, o mică avere.

„Mie, drept să va spun, am pensia asta micuţă. Îmi ajunge și am considerat ca banii ăștia, dacă eu nu ii mai pot folosi, să ii folosească pentru sănătatea oamenilor”, a spus bărbatul.

Gestul bătrânului are și o explicație. Măcinat de gândul că în tinereţe a renunţat la copilul pe care urma să îl aibă cu iubita lui de la acea vreme,  acesta şi-a donat agoniseala de-o viaţă spitalului Municipal din Câmpulung.

„Este felul lui de a repara greşeala trecutului. I-am zis „dă-l afară”. Am făcut rău și datorită acestui fapt am zis sa iau incubator pentru copiii nou născuți pentru a veni la viață. Am fost satisfacut, am plecat asa cu o inimă implinită”,  a declarat Ion Cârstoiu, potrivit Observator.tv.

Citește și

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

 

Close
Închide
  Close