Mergi direct la conținut »
Un britanic care trebuia să se întoarcă de la Madrid a fost găsit mort la aproape o lună de la dispariție. Coșmarul ultimelor zile ale lui Nixon
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un britanic care trebuia să se întoarcă de la Madrid a fost găsit mort la aproape o lună de la dispariție. Coșmarul ultimelor zile ale lui Nixon

Un britanic care trebuia să se întoarcă de la Madrid a fost găsit mort la aproape o lună de la dispariție. Coșmarul ultimelor zile ale lui Nixon

Un tânăr britanic, Nixon Smith, și-a pierdut viața după o excursie în Spania. Autoritățile au anunțat că i-au găsit cadavrul.

Povestea e o înlănțuire de evenimente nefericite care au dus la decesul tânărului de 23 de ani, a anunțat thesun.co.uk. Pe 17 noiembrie, cu două zile înainte de a pleca spre casă, Nixon Smith a fost victima unei bătăi stradale. Agresorii i-au luat banii și bunurile și l-au lăsat doar cu hainele de pe el.

Al doilea britanic mort în condiții suspecte peste graniță

Ambasada l-a ajutat să-și ia repede un pașaport nou, dar, când să se întoarcă acasă, de la Malaga la Madrid și de aici, mai departe, la Birmingham, avionul a întârziat. A ajuns la Madrid după ce plecase avionul de Birmingham.

Când aștepta să fie îmbarcat pe altă cursă, britanicul a fost văzut ultima oară. Nu se știe unde și cum a dispărut. Părinții băiatului care abia terminase facultatea de Geografie au anunțat imediat dispariția lui.

La aproape o lună de la dispariție, poliția spaniolă a spus că a găsit un cadavru, care, cel mai probabil, este al lui Nixon Smith. Acesta este al doilea turist britanic care moare în condiții suspecte în afara granițelor țării în ultima vreme. Pe 1 decembrie a fost ucisă la Auckland, în Noua Zeelandă, Grace Millane, fiica unui milionar, a fost ucistă de un bărbat pe care l-a agățat pe Tinder.


EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

 

Close
Închide
  Close