17 Iul. 2017 15:15

UPDATE: Un consilier local ALDE a fost găsit mort în propria mașină

Distribuie

Daniel Cristinel Corozăl, 45 de ani, consilierul local la Iași din partea ALDE a fost găsit mort, duminică seară, în mașina personală.

Consilierul local Daniel Cristinel Corozal, membru ALDE, a fost găsit mort, duminică seară, în maşina sa, pe o stradă aflată în apropierea complexului studenţesc Tudor Vladimirescu.

Apropiaţii acestuia susţin că Daniel Corozal se deplasa cu maşina către clubul pe care îl deţinea în zonă, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Din primele informații, se pare că el a suferit un infarct, scrie Ziarul de Iași.

Informația a fost confirmată de subprefectul Bogdan Abalași, un prieten foarte apropiat al lui Cristinel Corozăl. Cei doi au făcut parte, în trecut, din același partid. „Sunt răvășit. Cu durere în suflet am aflat despre dispariția bunului meu prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu.

Corozăl era consilier din partea ALDE și se afla la primul mandat în Consiliul Local.


Citește și: Preotul care a ajutat 120 de copii să ajungă la mare. „Trebuie să fie şi un nebun care să facă lucrul acesta”


Potrivit declarației de avere, Corozăl a câștigat în 2016 din dividende o sumă de aproape 2 milioane lei, iar conturile sale din bancă au crescut până la 4,2 milioane lei. Apropiații au povestit că acesta era foarte îngrijorat deoarece firma lui cumpărase la licitație Hotelul Traian și Hotelul Astoria și nu știa dacă făcuse o afacere bună.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii