Mergi direct la conținut »
FOTO | I se putea vedea inima ieșind din piept! Un copil a fost dus de urgență la spital cu un puls de 301 de bătăi pe minut Galerie foto
13imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | I se putea vedea inima ieșind din piept! Un copil a fost dus de urgență la spital cu un puls de 301 de bătăi pe minut

FOTO | I se putea vedea inima ieșind din piept! Un copil a fost dus de urgență la spital cu un puls de 301 de bătăi pe minut

Jack Searle, în vârstă de 10 ani, din Cambridge, i-a șocat pe medici anul trecut, în luna ianuarie, când a ajuns la camera de urgență cu un puls extrem de mare care ar fi putut să-l omoare în orice clipă. 

Inima lui bătea atât de tare încât putea să fie văzută cum iese din piept. Doctorii au crezut inițial că aparatele de monitorizare nu funcționează bine și au efectuat rapid teste pentru a se convinge că este real ce se întâmpla cu micuțul, potrivit Daily Mail.

Astfel, s-a confirmat că Jack suferea de tahicardie supraventriculară. Acest lucru determină o rată anormală a bătăilor inimii din cauza unei activități electrice neobișnuite în partea superioară a inimii.  Condiție rară face ca organul să bată de trei ori mai repede decât normal.

La adulți, o frecvență cardiacă de peste 100 de bătăi pe minut – atunci când omul se află în repaus -poate pune viața în pericol. Nu se știe care este rata mortală la copii.

După ce a petrecut două zile în spital, băiatul a fost trimis acasă cu un tratament amplu și a fost obligat să aștepte cinci luni înainte să se poată face o operație pentru a corecta defectul.

Acum, băiețelul s-a recuperat total și poate juca fotbal, sportul pe care îl iubește. Înainte de incident, Jack era bolnav rareori. Doar cu câteva luni înainte ca inima să i-o razna, el se plânsese că nu se simte prea bine.

Sursă foto Northfoto.


VIDEO / Poveste emoționantă după un accident pe Valea Oltului. Stăpânul și câinele s-au reîntâlnit după cinci săptămâni și …au plâns amândoi!


 

Close
Închide
  Close