Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un cuplu de tineri abia căsătoriți era sa moară în timpul ședinței foto de la nuntă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un cuplu de tineri abia căsătoriți era sa moară în timpul ședinței foto de la nuntă

VIDEO | Un cuplu de tineri abia căsătoriți era sa moară în timpul ședinței foto de la nuntă

Imediat după ceremonie, cei doi tineri au mers alături de fotograful angajat special pentru marele eveniment să facă câteva fotografii în aer liber. Ședința foto era la un pas să se transforme într-o tragedie. 

Cheyenne și Lucas Kopeschka s-au așezat pe o bancă și vorbeau cu fotograful atunci când, din copacul de lângă ei, s-a desprins o creangă. Cuplul a privit în sus și a fugit fără să stea pe gânduri, fapt ce le-a salvat viața tinerilor căsătoriți, potrivit mirror.co.uk.

Perechea care s-a căsătorit, sâmbătă, într-o ceremonie în Wisconsin, USA, a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Fotograful, Freddy Hernandez, a publicat pe Youtube și Twitter imaginile cu incidentul de la ședința foto.

Vezi mereu lucruri de genul acesta pe Youtube, dar niciodată în viața reală. Și când s-a întâmplat, tremuram cu toții”, spune fotograful care adaugă că este uimit de faptul că mirii nu s-au lăsat deloc afectați de incident.


Povești dramatice în spatele anunțurilor de la mica publicitate. Când ajungi să vinzi bucăți din tine pentru ”o baie și un pat mai mare”


 

 

Close
Închide
  Close