De Daria Maria Diaconu,

Ancheta a început în data de 6 ianuarie, când s-a aflat că un curier a fost victima unei agresiuni la periferia orașului Bălan.

Victima a fost ademenită în zona respectivă telefonic, de un necunoscut care a preluat un pachet. În timp ce curierul introducea datele privind predarea coletului, necunoscutul l-a înjunghiat cu un cuțit în gât și a fugit, fără să plătească aproape 3.000 de lei pe coletul care conținea patru elefoane mobile.

În urma incidentului, curierul a fost transportat la Spitalul Județean Miercurea Ciuc, unde a fost operat.

Ulterior, polițiștii au descoperit că agresorul a fost un adolescent de 15 ani. În urma perchezițiilor au fost găsite și cele patru telefoane. Adolescentul, acuzat de tâlhărie calificată, a primit marți mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta riscă închisoare până la 10 ani, precizează Mediafax.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Protest al comunității iraniene din România, în fața Ambasadei: „Mulțumim lui Trump că l-a asasinat pe Soleimani!”

Clipe dramatice pentru pasagerii care au murit în avionul ucrainean doborât în Iran. Un expert în aviație a explicat ce s-a întâmplat după ce aeronava a fost lovită de rachetă

Iranul recunoaște că a doborât avionul ucrainean „dintr-o eroare umană într-un moment de criză provocat de aventurismul SUA”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite