La scurt timp după incendiul din Colectiv, Marius Frătoaică a fost transferat la un spital din Bergen, Norvegia, unde încă primește îngrijiri medicale. În toată această perioadă i-au fost alături sora sa, Corina Bolboacă, fratele și mama, în timp ce soția sa se afla în România, alături de copiii lor.

Într-un interviu pentru o televiziune din Norvegia, medicii s-au arătat încrezători că starea sa va fi tot mai bună.

marius fratoaica2

Am luat din pielea sănătoasă de pe părtile care nu au fost afectate. Ne așteptăm să se recupereze foarte bine și să arate la fel ca înainte de incendiu. Mâinile vor fi functionale”, a declarat medicul Ragnvald Ljones Brekke.

Un an de la Colectiv. Acuzat de soție că ar fi agresiv

Din păcate, în locul rănilor vindecate de medici, Marius trebuie să înfrunte acum și durerea pricinuită chiar de soția sa. Sora lui Marius a povestit că, după ce în ultimul an femeia nu s-a prea interesat de starea soțului ei, recent aceasta i-a trimis actele de divorț. Mai mult, ea în acuză chiar pe Marius că ar fi fost agresiv.

”Astăzi o să vă spun o poveste… tristă. Despre o Julieta care acum un an cu declarații publice mieroase (specifice prefăcătoriei și falsității ei) precum ”nimic și nimeni nu ne va despărți” și ,”iubi”, ”iubirel” își declară iubirea față de el Romeo.

La nici câteva luni, atunci când el soțul ”mult iubit”, dar greu încercat de soartă (mai greu cred că nu se putea) și care avea nevoie de ea atât că prezența fizică cât și psihic, ea Julieta, nu poate și nu poate, cică copilul, serviciul (care o fi ăla?? Poate plimbarile la munte și la mare, cu copilul evident, folosit la maxim sub pretextul,,copilul are nevoie”. Oare te poți plimbă la munte în vacanță copilului când soțul e în spital, în altă țara? (…)

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

Multe motive invocate, astfel că el aflat la mii km de casă din motive medicale, evident trebuie să se descurce cum poate. Adică cu cealaltă familie a lui (mamă bătrină și bolnavă, soră, frate), căci el Romeo nu este la stațiune sau la odihnă ( așa cum da ea de înțeles) și nu este bine deloc după multele operații și chinuri la care a fost supus un an de zile.

Că să nu mai fie nevoită să justifice absența de lîngă ”iubirel”” sau chiar să plece la el așa 3-4 zile că-n excursie, ( căci așa proceda, deși el avea nevoie de cineva în permanență) ce credeți că face Julieta?
În primăvară, la câteva luni de la marile declarații de dragoste și multiplele poze pline de iubire pe care le-a văzut facebook- ul din diverse călătorii, chefuri, etc, face o cerere la judecătorie.

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania
Recomandări

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania

 

Oare ce motiv poți avea să iei o asemenea decizie în astfel de momente …?! Să-ți abandonezi ”iubirea vieții mele” într-o astfel de situație invocând niște motive aberante? Nici un motiv! Și era și cel mai bun moment.

Motivele din cerere: cică Romeo nu mai e Romeo, e bătăușul, violentul etc și nu de acum (evident, nu avea cum în situația lui), ci de vreo câțiva ani… multe lucruri urâte.

Vă spun toate astea pentru că din păcate văd multă minciună și falsitate în jur și trebuie să avem mare grijă cu cine plecăm la drum… la bine toate sunt bune și frumoase, la greu…”, a povestit Corina, sora lui Marius Frătoaică și cea care îl îngrijește pe acesta.

64 de tineri au murit în urma incendiului din Colectiv

image-2015-10-31-20544799-0-artificiile-care-izbucnit-incendiul-clubul-colectiv.jpg

În urmă cu 10 luni, vineri seara, pe 30 octombrie, artificiile aprinse în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, care își lansa noul album în clubul Colectiv, au provocat un incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane. Dintre aceștia, 27 au murit în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre ei fiind fotografi, artişti, elevi olimpici şi studenţi străini.

Citește și:

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie