Mergi direct la conținut »
 VIDEO | Un ecran publicitar digital uriaș din Times Square a luat foc 
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe >  VIDEO | Un ecran publicitar digital uriaș din Times Square a luat foc 

 VIDEO | Un ecran publicitar digital uriaș din Times Square a luat foc 

Unul dintre cele mai mari ecrane publicitare din Times Square din New York a luat foc sâmbătă. Internauții au postat imagini şi înregistrări video pe rețelele de socializare cu incendiul care a avut loc în jurul orei locale 15.00 și a fost stins după aproximativ o oră.

De Andreea Radu,

Flăcările au început să ţâşnească, cuprinzând  o parte a ecranului în timpul ce rula o reclamă pentru votca SKYY, potrivit Agerpres.

SKYY est sponsorul seriei de ceremonii WordPride care vor avea loc în luna iunie în New York, pentru a marca 50 de ani de la revoltele de la Stonewall, protestele pentru drepturile homosexualilor declanşate de un raid al poliţiei pe 28 iunie 1969 în barul Stonewall Inn din Greenwich Village.

Travestitul Trixie Mattel, care apare în reclama pentru SKYY, a scris pe Twitter următoarea postare: „Reclama mea din Times Square arde, astfel că unii dintre noi au o problemă reală”.

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din New York a declarat că nu au existat răniţi iar imobilul pe care se află ecranul publicitar nu a suferit nicio pagubă. Deocamdată nu a fost încă identificată cauza incendiului.

Foto: Captură Video / Twitter


CORESPONDENȚĂ DIN SICHUAN și BEIJING, ULTIMUL CAPITOL | Scriitoarea Doina Ruști, despre plimbarea pe strada unuia dintre cei mai importanți poeți chinezi și excursia la Marele Zid


 

Close
Închide
  Close