Mergi direct la conținut »
Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce renova faţada unui hotel din Neptun
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce renova faţada unui hotel din Neptun

Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce renova faţada unui hotel din Neptun

Un muncitor a murit miercuri după ce a căzut de pe o schelă, de la etajul doi, în timp ce efectua lucrări la faţada unui hotel din staţiunea Neptun, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

De Andreea Radu,

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a căzut de la etajul doi al unui hotel din staţiunea Neptun, în timp ce executa lucrări la faţada hotelului, de pe o schelă.

A fost apelat numărul de urgență 112 și echipajul care s-a deplasat la faţa locului a găsit victima în stop cardio-respirator, decesul fiind declarat în urma efectuării protocolului de resuscitare, potrivit Agerpres.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”


 

 
 
Close
Close
Închide