MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 13:19

Documentele de înființare pentru Partidul Realitatea au fost depuse la Tribunalul București. Gușă: „E al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl inființeze”

Distribuie

Proprietarul Realitatea TV, Cozmin Gușă, spune însă că stația "nu va deveni o televiziune de partid", iar în studiouri vor fi chemați reprezentanți ai tuturor partidelor politice.

Potrivit lui Cozmin Gușă, partidul în curs de înființare „e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl inființeze, să meargă acolo”. Potrivit portalului instanțelor de judecată, fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru, alături de alte două persoane. Nu apar însă nume sonore precum cele ale realizatorului Rareș Bogdan sau Cozmin Gușă, notează hotnews.ro.

Cererea de înregistrare a fost depusă pe 10 octombrie la Tribunalul București. Intenția a fost anunțată public acum ceva timp de Cozmin Gușă, care afirmă că aceasta a fost soluția găsită pentru a rezista atacurilor PSD.

Într-un interviu pentru Libertatea, Cozmin Gușă a dezvăluit cum i-a venit ideea înființării partidului.

„Mi-a venit ideea, văzând că această ofensivă împotriva libertății de exprimare, care nu vizează doar Realitatea TV, nu se oprește. Libertatea de exprimare se duce și ea. În momentul în care ei consideră că nu mai e voie la exprimare, eu și colegii mei luptăm pentru libertatea de exprimare. Dacă libertatea de exprimare ar fi garantată de Constituție, cineva, președintele Iohannis, CCR, ar fi trebuit să vadă excesele la adresa mass-media. E evident ceea ce face această guvernare”, a declarat Cozmin Gușă, în interviul acordat pe 29 septembrie.

Citește interviul integral: Un șef de televiziune amenință puterea și opoziția cu un nou partid în România

Realitatea TV este în insolvență din 2011 și are datorii de 68,9 milioane de euro.

Datele ANAF arată că datoriile la buget ating 26 de milioane de euro. ”Angajații au libertatea să aleagă dacă intră în partid” a precizat Gușă.


Angajata Primăriei Târgu Jiu își contrazice șeful și recunoaște că omul a chemat-o să-i facă pedichiura! „M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac”


 

Citește mai multe despre gușă, partid și realitatea pe Libertatea.

Comentarii