MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 16:45

Un orădean acuzat că a violat o fată pe care o avea în grijă a fost arestat. Copila a rămas însărcinată

Distribuie

Un orădean acuzat că începând din martie 2017 a violat in mod repetat o fată de 12 ani aflată în îngrijirea sa, sub amenințarea unui cuțit, a fost arestat preventiv de Judecătoria Oradea. În urma abuzurilor sexuale exercitate asupra sa, copila a rămas însărcinată.

Potrivit Biroului de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru prinderea și identificarea orădeanului suspectat de abuzuri sexuale asupra fetei de 12 ani au fost necesare activități multiple, inclusiv efectuarea unei expertize genetice.

Acțiunea penală împotriva orădeanului a fost pusă în mișcare în 30 august 2017, la momentul respective judecătorul respingând propunerea procurorului de arestare preventivă a presupusului agresor.

După completarea materialului probator cu o expertiză genetică, în 13 februarie 2018, procurorul a formulat o nouă propunere de arestare a inculpatului. În ziua următoare, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe 30 de zile.

Citește și: Laura Codruţa Kovesi: „Vlad Cosma era martor protejat într-un dosar. De foarte multe ori, a venit din proprie iniţiativă şi a formulat denunţuri'

Loading...
Comentarii