Mergi direct la conținut »
Un român a rămas fără BMW-ul de 32.000 de euro la graniță. De ce i-a fost confiscată mașina
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român a rămas fără BMW-ul de 32.000 de euro la graniță. De ce i-a fost confiscată mașina

Un român a rămas fără BMW-ul de 32.000 de euro la graniță. De ce i-a fost confiscată mașina

Un român și-a cumpărat din Marea Britanie o mașină BMW seria 6 pe care a plătit peste 30.000 de euro, însă nu a apucat să o conducă deloc în țară. Tânărul de 31 de ani a rămas fără bolidul de lux care i-a fost confiscat în vama Giurgiu.

De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în luna martie a acestui an”, a comunicat Poliţia de Frontieră.

Un român a rămas fără BMW după ce a ajuns în vama Giurgiu

Tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și că nu știa că acesta se afla în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru „tăinuire”, iar maşina a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

La începutul acestei luni, polițiștii de frontieră români au depistat peste 260 de autoturisme căutate în Europa și aproape 1.700 de persoane date în urmărire în Spațiul Schengen.

sursă foto: Poliția de Frontieră


Citește și:

Summitul de la Sibiu, cu bune şi cu rele. Ambiţiile europene, faţă în faţă cu un „Aşa vreau eu!” românesc


 

Close
Închide
  Close