MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Un rus beat a încercat să deschidă ușa avionului, în zbor. Pasagerii l-au legat |VIDEO

Distribuie

Un rus beat a încercat să deschidă ușa avionului aflat în zbor, dar a fost imobilizat de ceilalți pasageri și legat de scaun. Incidentul de pe un avion de linie al companiei Aeroflot a fost filmat, iar în urma acestuia aparatul a aterizat de urgență.

Rusul a băut o cantitate apreciabilă de rom la bordul avionului și a vrut să ia puțin aer. Pasagerul era doctor anestezist iar alcoolul în exces nu l-a făcut să realizeze ce s-ar fi putut întâmpla dacă reușea să depresurizeze ușa avionului aflat la 10.000 de metri înălțime.

Din fericire, câțiva pasageri au tăbărât pe el și l-au pus la podea.

Rusul beat s-a ridicat din scaun și s-a apucat să tragă de ușă, iar un alt pasager norvegian s-a ridicat şi l-a pus la podea, fiind ajutat de alţi câţiva ruşi. Ulterior l-au legat cu centura de siguranţă din scaunul unei stewardese, arată Mediafax.

În urma scandalului, piloţii au fost nevoiţi să demareze procedura de aterizare de urgenţă, iar rusul scandalagiu a fost reținut de polițiști.


Citește și: FOTOREPORTAJ | Portret de țară. Oamenii care au bătut țara pentru 2 lei pe oră în plus la salariu, în 20 de imagini. „Vestele albastre” de la Satu Mare au venit la București!


 

Comentarii