Cursa a început în centrul orașului Alba Iulia, unde șoferul unei mașini a condus haotic. Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce trecea de pe o bandă pe alta, fără să semanlizeze, notează alba24.ro.

Un martor, aflat în trafic, a încercat să-l oprească de trei ori pe șoferul care părea că pierduse controlul autoturismului. La un semafor, l-a rugat să oprească motorul, ba chiar a încercat să-i deschidă portiera. În acel moment, șoferul a demarat în trombă pe culoarea roșie a semaforului și a fost la un pas de a lovi un grup de pietoni pe care i-a evitat în ultimul moment.

Într-un sens giratoriu, un bărbat, care l-a urmărit pe șofer, a spart geamul lateral al mașinii, a scos cheile din contact și apoi a sunat la 112.

Polițiștii au precizat că șoferul surprins în imagini nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat droguri.

Potrivit sursei citate, șoferul care a produs incidentul este bolnav și a avut o criză. El s-ar afla sub un tratament ce presupune o medicamentație puternică. Anchetatorii spun că bărbatul care a oprit cursa periculoasă este din județul Alba. Împotriva acestuia nu a fost depusă o plângere pentru distrugere.

În august 2017, o tânără din Albota, care s-a urcat băută la volan, s-a ales cu dosar penal, după ce a condus haotic pe autostrada A1.

sursă foto și video: alba24.ro


Citește și EXCLUSIV/Messi și Ronaldo joacă fotbal împreună și sunt colegi de bancă. Sunt gemeni, s-au născut în Spania și sunt crescuți la Vaslui de bunica lor – FOTO


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci