MENIU CAUTĂ

Un șofer legat la ochi a produs un accident după isteria „Birdbox”. Avertismentul Poliției

Distribuie

Un șofer legat la ochi a produs un accident de circulație, după isteria declanșată de un serial TV. Serialul în care joacă actrița americană Sandra Bullock și în care este legată la ochi pentru a evita confruntarea cu mai multe spirite malefice i-a determinat pe tineri să ia parte la o serie de provocări difuzate apoi pe rețelele de socializare, în care fac o serie de activități riscante, legați la ochi. Un asemenea incident a fost relatat de poliția din statul american Utah.

Un adolescent legat la ochi, conducând o mașină, a intrat într-un alt autoturism, în localitatea Layton, Utah, participând la ”provocarea Birdbox”. Rețeaua Netflix, care difuzează serialul în care joacă Sandra Bullock, a avertizat telespectatorii să nu ia parte la asemenea provocări, dar oamenii au ignorat avertismentele. Același mesaj a fost difuzat pe Twitter și de poliția din Layton, relatează BBC.

Șoferul de 17 ani, pasagerul de 16 și alți doi ocupanți ai mașinii lovite au suferit răni serioase. Poliția l-a acuzat pe șofer de conducere periculoasă.


Citește și: VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”


 

Comentarii