Mergi direct la conținut »
Un tânăr a încercat să intre în cabina piloților unui avion Blue Air care zbura spre București
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr a încercat să intre în cabina piloților unui avion Blue Air care zbura spre București

Un tânăr a încercat să intre în cabina piloților unui avion Blue Air care zbura spre București

Un tânăr aflat la bordul unui avion Blue Air care efectua o cursă pe ruta Birmingham-București a încercat să deschidă cockpit-ul în plin zbor și să intre peste piloți. Bărbatul a fost imobilizat de echipajul de la bord.

Într-un comunicat de presă, compania aeriană explică incidentul spunând că ”În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent”.

Reprezentanții Blue Air spun că, respectând procedurile, comandantul a anunțat autoritățile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri.

”Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze și respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea și plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistență, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situație fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat și bine pregătit”, se mai arată în comunicatul Blue Air.

Potrivit Antena3, bărbatul care a cauzat probleme la bordul aeronavei Blue Air este bulgar și a cerut codul de acces în codul de acces în cabina piloților.


Citește și: #salvatipipera/ Mesajul lui Traian Mihu, primul IT-ist din Pipera, fost angajat la ICE Felix, pentru tineri: „Trebuie să tratezi lucrurile la serviciu ca în familie”


 

Close
Închide
  Close