Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Petrila s-a spânzurat înainte să dea Bacalaureatul. Terminase liceul cu media peste 9
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Petrila s-a spânzurat înainte să dea Bacalaureatul. Terminase liceul cu media peste 9

Un tânăr din Petrila s-a spânzurat înainte să dea Bacalaureatul. Terminase liceul cu media peste 9

George Costache, un tânăr care ieri ar fi trebuit să susțină prima probă la bacalaureat, cea la limba română, s-a spânzurat duminică seară într-o pădure din orașul Petrila, județul Hunedoara.

Tânărul, care purta un tricou pe care era scris mesajul „The walking dead”, a fost descoperit de mai mulţi copii care se jucau prin pădurea de lângă lac, într-o zonă cunoscută de localnicii din Petrila ca zona Defor, a notat mesagerulhunedorean.ro.

Echipele de prim ajutor chemate la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru George, stabilind că elevul era mort de câteva ore.

George Costache era absolvent al profilului Uman, de la Grupul Școlar Constantin Brâncuși din Petrila.

Elevul absolvise clasa a XII-a cu o medie de peste 9, a informat gddhd.ro.

Băiatul și-a petrecut ziua de duminică cu familia, fără să dea vreun semn că ar avea vreo intenţie să-şi pună capăt zilelor.

Mesajul unei prietene: „Pentru că te-au batjocorit…!”

O tânără din Dej, prietenă în mediul virtual cu tânărul decedat, a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit.

Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu.

De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei.

Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta.

Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a scris tânăra din Dej pe Facebook, potrivit ziarului local Gazeta de dimineaţă.


Patru clanuri din Craiova trec peste granița SUA mii de români, iar americanii au prins 4.190 doar în ultimii cinci ani! DIICOT și FBI au documentat cazuri în care oamenii sunt puși la cerșit, furat și prostituție ca să achite datoria către traficanți

Citește aici și despre Rezultate BAC 2019

Close
Închide
  Close