Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE - Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, depus la Cimitirul Bellu | FOTO

UPDATE – Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, depus la Cimitirul Bellu | FOTO

De Alina Serea,

Avionul care a transportă sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri Dinu Patriciu a aterizat pe Aeroportul Băneasa.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus în România, în jurul orei 18, cu un avion privat care a aterizat pe aeroportul Internaţional Băneasa.
Aeronava cu care a fost adus în ţară milionarul este un Embraer Legacy 600. Iniţial, s-a dorit folosirea avionului familiei, dar dimensiunile sicriului erau mai mari decât uşa aeronavei. Din acest motiv a fost ales un alt aparat de zbor.
De acolo, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Bellu, unde sicriul va fi depus în capelă, pentru ca toţi cei care doresc să-şi ia rămas bun de la magnat să îi poată aduce un ultim omagiu.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august într-un spital din Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.
FOTO-Alex Dobre
 
 
 
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close