Mergi direct la conținut »
VIDEO - Adriana Nedelea LA FIX | Klaus Iohannis lansează un atac dur la PSD în mijlocul campaniei electorale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO - Adriana Nedelea LA FIX | Klaus Iohannis lansează un atac dur la PSD în mijlocul campaniei electorale

VIDEO – Adriana Nedelea LA FIX | Klaus Iohannis lansează un atac dur la PSD în mijlocul campaniei electorale

Șeful statatului a susținut astăzi o declarație de presă la Palatul Cotroceni, în care i-a îndemnat pe români să iasă la vot pe 26 mai, când se desfășoară alegerile europarlamentare.

Președintele a lansat cu această ocazie un nou atac dur la adresa PSD: „A produs cea mai slabă guvernare de după Revoluție. Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic. Cu o excepție: la modificări pe legile justiției, la modificări pe Codurile penale, au lucrat mult și prost”.

Cinci candidați la alegerile europarlamentare, aflați în studioul Libertatea, au comentat la cald declarațiile șefului stafului.


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.  


Citește și: 

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat scrisoarea privind respingerea miniștrilor: „Nu au experiența necesară gestionării domeniului”

VIDEO | Klaus Iohannis s-a încurcat în propria întrebare de la referendum

 
 
Close
Close
Închide