Mergi direct la conținut »
Utilizatorii Facebook sunt deconectați din senin de pe dispozitive. Problemele au fost raportate inclusiv în România
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Utilizatorii Facebook sunt deconectați din senin de pe dispozitive. Problemele au fost raportate inclusiv în România

Utilizatorii Facebook sunt deconectați din senin de pe dispozitive. Problemele au fost raportate inclusiv în România

Mai mulți utilizatori Facebook au raportat faptul că au fost deconectați de pe conturile lor, din senin, în ceea ce pare o cădere de amploare a rețelei de socializare.

Primele cazuri au început să fie raportate miercuri după-amiază. Mii de utilizatori ai Facebook au semnalat problemele pe site-ul DownDetector, care măsoară întreruperile survenite pe rețeaua socială. Aceștia au spus că au fost deconectați fără explicație.

Potrivit DownDetector, 44% dintre utilizatorii de Facebook s-au confruntat cu o întrerupere totală și nu se pot conecta, în timp ce alți 11% dintre utilizatori au probleme cu încărcarea imaginilor.

Harta disponibilă pe site-ul DownDetector arată că problemele au fost semnalate în toată Europa, inclusiv în România.

Probleme cu Facebook au fost semnalate și pe 20 noiembrie, când utilizatorii s-au plâns că nu mai pot posta nimic pe conturile lor.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Close
Închide
  Close