MENIU CAUTĂ
24 Feb. 2008 18:28

Va antrena echipa Chinei

Distribuie

Sonia Dragan, o fata de numai un metru si jumatate, a impresionat la Campionatul European de skiboard, desfasurat in weekend la Busteni, cucerind toate titlurile puse in joc. Performanta ei a ajuns pana in Asia, ea primind ieri oferta de a antrena echipa Chinei.


Vestea i-a fost adusa chiar pe partie de presedintele Federatiei Internationale de skiboard, Marius Spranceana.

‘Sunt buimacita. Nu stiu ce sa zic. Oferta chinezilor ma onoreaza si cred ca voi da curs acestei provocari’, ne-a marturisit sportiva. Oficialii din marea tara asiatica au aflat de performanta Soniei de la Jeef Bi, un prosper om de afaceri chinez, care a venit la concurs pentru a-si sustine fiul. Impresionat de rapiditatea si de calitatile romancei, Bi a sunat acasa si, dupa o discutie cu presedintele Federatiei Internationale, s-a decis sa-i faca o oferta. ‘Sonia se va ocupa de pregatirea sportivilor chinezi pentru Cupa Mondiala, care va avea loc in mai, in Dubai’, a precizat Spranceana.

Interesant este faptul ca Sonia Dragan nu folosise in viata ei skiboard-ul, ea fiind fidela schiului clasic. ‘In urma cu o saptamana, o prietena mi-a propus sa particip la Campionatul European. Asa am ajuns aici’, ni se destainuie ‘argintul-viu’ si castigatoarea competitiei disputate la Busteni.


Spectacol si distractie pe partia Kalinderu din Busteni
Participantii la Europeanul de skiboard

Un sportiv ‘se ia in piept’ cu muntele

Chiar si cei mai grasuti pot zbura cu schiurile


Instructoare de aerobic

Pe langa schi, Sonia Dragan a mai practicat gimnastica. ‘Nu am facut gimnastica de performanta, doar de intretinere’, a spus sportiva. Acest lucru a ajutat-o, acum ea fiind instructoare intr-o sala de aerobic. Sonia este studenta in anul II la Facultatea de Ecologie si Mediu din Brasov si in timpul iernii ajuta salvamontistii din Busteni. De asemenea, sportiva a primit anul trecut oferte de a turna cateva filmulete promotionale in Colorado.


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii