Mergi direct la conținut »
VIDEO / Valerie, stewardesa canadiană care a venit la București cu prima cursă transatlantică
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO / Valerie, stewardesa canadiană care a venit la București cu prima cursă transatlantică

VIDEO / Valerie, stewardesa canadiană care a venit la București cu prima cursă transatlantică

Valerie este prima stewardesă canadiană care a venit în România, la bordul aeronavei Air Canada Rouge. Ea a spus, imediat după ce a coborât din avion, pe pista Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni, că este pentru prima dată în România.

De Radu Țuțulan,

Vineri, la Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, a fost inaugurat primul zbor direct, din ultimii 10 ani, pe ruta Canada-România. Compania Air Canada Rouge a lansat două rute, Bucureşti – Montreal şi Bucureşti – Toronto, iar prima aeronavă care a decolat cu destinaţia București din Montreal a ajuns în România cu puţin înainte de ora 10.00. După ce călătorii, majoritatea români, au coborât, a venit rândul însoţitorilor de zbor să părăsească aeronava.

Valerie a fost prima stewardesă canadiană care a coborât din avion, după un zbor de aproximativ nouă ore. Deşi a stat atâtea ore pe tocuri, încă zâmbea şi era bucuroasă că a venit în România.

„A fost un zbor minunat! A fost grozav să reprezint Air Canada şi, da, absolut, a fost un zbor minunat! Şi, da, sunt pentru prima dată în România”, a declarat Valerie, imediat după ce a coborât din aeronavă.

Vineri, a fost tăiată pamblica, în mod simbolic, de inaugurare a primului zbor transatlantic din România, după o pauză de 10 ani

Vineri a fost inaugurat primul zbor transatlantic din România, după o pauză de 10 ani

Nu a mai avut timp să răspundă şi altor întrebări din partea jurnaliştilor pentru că s-a grăbit să ajungă la maşina care urma să transporte echipajul de la avion la terminalul Sosiri al Aeroportului „Henri Coandă”. Şi-a cerut scuze şi a plecat spre colegii care o aşteptau lângă scara aeronavei.

Săptămâna acesta, au fost introduse noi reguli pentru românii care vor să călătorească în Canada fără viză, după ce, în prima jumătate a acestui an, au fost depuse peste 1.000 de solicitări de azil din partea unor conaţionali.

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi
Recomandări

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi

Compania Air Canada va opera săptămânal două zboruri tur-retur din Montreal și Toroto spre București. Zborurile vor avea loc între 7 iunie și 4 octombrie. Ulterior, reprezentanţii companiei vor decide dacă menţin această rută, dacă introduc mai multe zboruri directe între România şi Canada sau dacă renunţă definitiv la acest traseu.


Citește și:

VIDEO / Preşedintele companiei Air Canada Rouge, după primul zbor direct spre România: ”Încurajăm canadienii să descopere Bucureştiul”

Close
Închide
  Close