Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ce acrobații făceau Cornel Marinescu și Sorin Bochiș, piloții implicați în accidentul aviatic din Suceava
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Ce acrobații făceau Cornel Marinescu și Sorin Bochiș, piloții implicați în accidentul aviatic din Suceava

VIDEO/ Ce acrobații făceau Cornel Marinescu și Sorin Bochiș, piloții implicați în accidentul aviatic din Suceava

Cornel Marinescu, pilotul mort în accidentul aviatic petrecut sâmbătă, la Frătăuții Vechi, județul Suceava, era un pilot de acrobații foarte experimentat. La fel și Sorin Bochiș, rănit în același accident. 

Lui Cornel Marinescu i-a plăcut să trăiască viața periculos. Dovadă sunt imaginile care arată ce acrobații făcea pilotul, împreună cu formația Hawks of Romania.

Același lucru poate fi spus și despre Sorin Bochiș, cel de-al doilea pilot implicat în accidentul aviatic de la Frătăuții Vechi, județul Suceava, care a scăpat cu viață.

Cornel Marinescu a murit sâmbătă, 4 august, făcând ceea ce-i plăcea cel mai mult. Să facă acrobații în zbor. Împreună cu Sorin Boghiș, aflat într-un alt avion, efectua un zbor de antrenament, înaintea unui show aviatic programat să se desfășoare la Suceava. Din motive încă necunoscute, cele două avioane s-au ciocnit în zbor și s-au prăbușit. Cornel Marinescu a murit, în vreme ce Sorin Boghiș este internat la spital, în stare foarte gravă.

Cornel Marinescu a absolvit Școala Militară de Ofițeri de Aviație „Aurel Vlaicu” și a urmat cursuri la Aeroclubul României.


CITEȘTE ȘI: 

Ghid de plecat din țară cu 3.500 de euro. Drumul spre ”Freedom station” începe cu neliniște și continuă cu iubire

Close
Închide
  Close