VIDEO / Clădire de patrimoniu din Ploiești decorată cu WC suspendat. Unicat în România!

20 martie 2017 16:53

O clădire de patrimoniu din Ploiești a fost decorată” cu un WC suspendat. S-a întâmplat la Societatea de Gospodărire Urbană, care se ocupă de spațiile verzi din oraș. Sediul firmei se mândrește cu o toaletă… suspendată!

Aparent e o toaletă că oricare alta. În interior. La exterior însă, se poate observa că o bucată de clădire stă suspendată doar pe câteva grinzi. Toaleta “spațială” e destinată doar șefilor. Există și o explicație.

“S-a făcut reabilitarea clădirii, urmând că în decursul următorului an să se termine lucrările de reabilitare. Acel WC face parte din această clădire și continuă cu cealaltă clădire”, explică directorul Societății de Gospodărie Urbană Ploiești, Constantin Donald.

Istoria toaletei suspendate din Ploiești este încâlcită, dar totul a pornit de la bani, mai precis, de la lipsa lor. “Este o clădire de patrimoniu. S-a încercat renovarea acesteia, consolidarea, însă acum câțiva ani nu au mai fost fonduri”, a declarat Adela Frățilă, purtătorul de cuvânt SGU Ploiești.

Până când se vor găsi bani, oamenii se tem ca țevile din plastic care asigură evacuarea, să nu se desprindă și să lovească pe cineva. Directorii instituției spun că întotdeauna când se îndreaptă spre closet sunt atenți la pericole.

Sursa video: stiri.tvr.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro