De Denisa Dudescu,

 Metoda „Accidentul” continuă să facă victime, iar țintele alese de infractori sunt bătrânii. O tânără de 28 de ani din Huedin, județul Cluj, a fost prinsă de polițiști, fiind bănuită că a păcălit mai mulți bătrâni.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au identificat o femeie în vârstă de 28 de ani, din comuna Jucu, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda “Accidentul”. Conform probatoriului administrat, în perioada 15 februarie – 28 martie a.c., cea în cauză ar fi participat la comiterea mai multor fapte de înșelăciune, cauzând un prejudiciu total de peste 38.700 de lei, se arată într-un comunicat trimis de IPJ Cluj.

Prejudiciul  fost recuperat în proporție de 90%, au mai transmis polițiștii.

“Persoanele vătămate au fost contactate telefonic, fiind anunțate că fiii acestora au fost implicați în accidente rutiere și necesită intervenții chirurgicale, motiv pentru care le-au fost solicitați bani. Din investigații a reieșit că, la data de 27 martie a.c., cea în cauză s-a deplasat la domiciliul unei femei de 92 de ani, din Cluj-Napoca, de unde a ridicat suma de 3.500 de lei. De asemenea, la data de 28 martie a.c., s-a deplasat la domiciliul unei persoane de 78 de ani, din Cluj-Napoca, de unde a preluat 32.000 de lei”, se mai arată în comunicat

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Citeşte şi:

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, mai bine de un sfert sunt în Suceava: 638

Mesajul emoționant al unui medic din Carei: „Sunt soldat și voi lupta pentru voi și familia mea”

Absența raportărilor corecte expune vieți: fata pastorului din Suceava mort joi și anunțat decedat de COVID-19 după 4 zile a ajuns abia marți la spital

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite