Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, întâmpinată cu proteste la Satu Mare. „Fără mici și bere, PSD-ul piere” / FOTO&VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viorica Dăncilă, întâmpinată cu proteste la Satu Mare. „Fără mici și bere, PSD-ul piere” / FOTO&VIDEO

Viorica Dăncilă, întâmpinată cu proteste la Satu Mare. „Fără mici și bere, PSD-ul piere” / FOTO&VIDEO

Zeci de protestatari au așteptat-o, sâmbătă, pe Viorica Dăncilă la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon în fața manifestanților adunați în apropierea sediului Prefecturii Satu Mare, unde premierul are o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri și cu marii fermieri.

De Răzvan Mihalașcu,

Oamenii s-au adunat cu zecile în fața sediului Prefecturii Satu Mare pentru a o întâmpina pe Viorica Dăncilă.

„PSD ciuma roșie”, „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie”, „Jos Corupția”, „Dragnea infractoru’”, „Dragnea, nu uita, pușcăria-i casa ta” și Susțineți hoții, vă pleacă nepoții” au fost câteva dintre scandările care s-au auzit în centrul orașului Satu Mare, notează Mediafax.

Protestatarii au strigat către grupul de susținători care a așteptat-o pe Viorica Dăncilă: „Sunt mândri copiii voștri de voi?”, „Aplaudați că vine șefa, care-i parola?” sau „Voi nu sunteți români!”.

Vineri, Viorica Dăncilă a fost huiduită la Arad, după ce a avut parte de un tratament similar la Alba și Cluj. Sute de protestatari s-au strâns la obiectivele unde era așteptată Dăncilă, purtând pancarte cu lozinci antiguvernamentale.

Premierul a fost întâmpinat de protestatari și joi la Cluj.  Jandarmii au fost nevoiți să intervină, blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală.

sursă foto și video: presasm


Citește și:

Cum s-a văzut baia de mulțime de la Iași și cum a scăldat-o PSD în Moldova – FOTO & VIDEO


 

Close
Închide
  Close