Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, huiduită la Arad, după Cluj și Alba. ”Viorica nu uita/ Aradul nu te vrea” Reacția premierului |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viorica Dăncilă, huiduită la Arad, după Cluj și Alba. ”Viorica nu uita/ Aradul nu te vrea” Reacția premierului |VIDEO

Viorica Dăncilă, huiduită la Arad, după Cluj și Alba. ”Viorica nu uita/ Aradul nu te vrea” Reacția premierului |VIDEO

Viorica Dăncilă a fost huiduită și la Arad, după ce a avut parte de un tratament similar la Alba și Cluj. Sute de protestatari s-au strâns la obiectivele unde era așteptată Dăncilă, purtând pancarte cu lozinci antiguvernamentale și strigând ”PSD, ciuma roșie”, „Hoții” și ”Viorica nu uita/ Aradul nu te vrea”.

De Mihai Niculescu,

La ora 13.30, premierul avea programată o întrevedere la Instituția Prefectului Arad, iar contestatarii Guvernului au aflat de vizita lui Dăncilă şi s-au mobilizat. Încă de la ora 12.30 zeci de arădeni se adunaseră în imediata apropiere a Prefecturii, venind cu pancarte şi bannere. Jandarmii se aflau acolo pentru a asigura ordinea în zonă, arată g4media.ro, citând aradon.ro.

„Să știți că nici mie nici colegilor mei nu ne este teamă să venim la Arad, la Timișoara, nu ne sperie nici țipetele nici jignirile pentru că progresul într-un județ nu se face nici cu jigniri, nici cu țipete. Într-un județ dacă vrei să faci lucruri bune vii cu proiecte, cu idei și le pui în practică. (…) Sunt oameni foarte civilizați aici, și ceea ce se întâmplă, câțiva care jignesc, nu cred că caracterizează această zonă, nu cred că caracterizează Aradul, eu cunosc foarte mulți arădeni și îi respect foarte mult” a reacționat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu proteste și la Cluj-Napoca. Pe traseul vizitei a fost întâmpinată de protestatari care au scandat lozinci antiguvernamentale.

În faţa Casei de Cultură a studenţilor, Viorica Dăncilă a fost aşteptată de circa 200 de protestatari, care au scandat lozinci antiguvernamentale. De asemenea, când premierul a sosit la Institutul Oncologic şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie a fost aşteptată de peste 100 de protestatari, care au scandat, printre altele, „Hoţii”, „Demisia”, „Jos guvernul”, „PSD, ciuma roşie”, „Jandarmeria apără hoţia”.
Protestatarii au mai scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă” arată Ziua de Cluj.
În contextul protestului, organizatorii întâlnirii au schimbat locaţia de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns la o sală de nunți din complexul Mercur, din Gheorgheni, unde s-a întâlnit cu aparatull de partid.


Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs în limba română: „Pur și simplu m-am îndrăgostit de Sibiu”. Președintele Consiliului European a apărut cu mănușile primite de la Duckadam


 

Close
Închide
  Close