4101-173064-oooo.jpg

De când se ştie, Costi, aşa cum îi zic prietenii, a visat să ajungă un regizor despre care lumea să spună că a revoluţionat industria cinematografică. “Am venit în Bucureşti, singurul oraş din România unde am şansa de a face ce îmi place: film”, ne-a destăinuit tânărul, student în ultimul an la Facultatea de Film din Capitală.

Va folosi banii dela SuperCazinou

El spune că, mulţumită Libertăţii, va putea să îşi finanţeze cel mai măreţ proiect. “Vreau să fac un film din balon, zburând în jurul lumii. Aşa ceva nu s-a mai făcut niciodată şi, cu siguranţă, va fi ceva revoluţionar, care mă va face cunoscut în toată lumea”, continuă, entuziasmat, Costi. Deşi costurile acestei producţii s-ar putea să depăşească cei 150.000 de euro luaţi cu Libertatea, gălăţeanul crede că ambiţiosul proiect va atrage numeroşi sponsori.

“Din banii câştigaţi, voi achiziţiona echipamentul de filmare şi un balon. Caut pe cineva cu experienţă în pilotarea balonului 4101-173065-1120060112_mdm_p77_172.jpgşi care să mi se alăture în expediţie”, ne-a spus el.

Un american a făcut ocolul Terrei

În 2002, americanul Steve Fossett a devenit prima persoană care a reuşit să facă singur o călătorie în jurul lumii cu balonul, înconjurând emisfera de sud în doar 14 zile. Fossett a spus la întoarcere că-şi doreşte ca această călătorie să-i convingă pe oameni să încerce să-şi atingă propriile ţeluri în viaţă.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu