Dacă vreți să vedeți o comedie nouă (sau aproape nouă)…

We Have a Ghost / Avem o fantomă

Dacă aveți chef de o distracție înspăimântătoare, atunci dați play la această comedie horror de familie. „We Have a Ghost” îl urmărește pe adolescentul Kevin (Jahi Di’Allo Winston) care descoperă o fantomă (David Harbour din „Stranger Things”) care locuiește în podul casei dărăpănate pe care părinții lui au cumpărat-o. După ce se împrietenește cu fantoma și îl numește Ernest, Kevin se oferă să-l ajute pe amicul său să-și rezolve niște treburi neterminate. Lucrurile iau o întorsătură radicală când tatăl lui Kevin (Anthony Mackie) află despre Ernest și, în speranța de a profita de situație, postează pe internet un videoclip cu el care devine viral. În film joacă și Jennifer Coolidge în rolul unei clarvăzătoare.

Murder Mystery /  Vacanță criminală

„Murder Mystery” îi reunește pe Adam Sandler și pe Jennifer Aniston și este regizat de Kyle Newacheck.

Atunci când un polițist din New York (Adam Sandler) pleacă împreună cu soția sa (Jennifer Aniston) într-o călătorie mult așteptată prin Europa, o întâlnire imprevizibilă cu un bărbat misterios (Luke Evans) îi va aduce în ipostaza de invitați la o întrunire de familie pe iahtul bătrânului miliardar Malcolm Quince. Atunci când Quince este asasinat, cei doi devin suspecții principali, parcă desprinși dintr-un roman sau film polițist.

Balanța aderării la UE. Câștig de 65 de miliarde de euro pentru România. „Dacă vrem să vedem cum ar fi arătat țara noastră fără UE, ar trebui să mergem în Republica Moldova”
Recomandări
Balanța aderării la UE. Câștig de 65 de miliarde de euro pentru România. „Dacă vrem să vedem cum ar fi arătat țara noastră fără UE, ar trebui să mergem în Republica Moldova”

Glass Onion: A Knives Out Mystery / La cuțite: Misterul din Grecia

Glass Onion este continuarea filmului „Knives Out” din 2019 și îl readuce pe detectivul Benoit Blanc din acel film, interpretat de Daniel Craig. Dacă primul film exploata frustrările și invidiile din sânul unei familii bogate, care aveau să ducă la crimă, cel de-al doilea se oprește asupra unui grup de prieteni pe care îi vedem adunați în jurul unei mese somptuoase.

Persoanele privilegiate din acest grup ajung pe îmbietoarea insulă privată din Grecia la invitația proprietarului său, miliardarul Miles Bron (Edward Norton), un nume celebru în domeniul tehnologiei. El îi invită pe oamenii cei mai apropiați să-și petreacă vacanța alături de el, dar foarte curând acel loc perfect începe să scoată la iveală tot felul de adevăruri deloc agreabile.

Când pe insulă are loc o crimă, detectivul Benoit Blanc se dovedește persoana ideală pentru a dezlega ițele complicatei povești.

Dacă vreți să vedeți ceva mai romantic…

The Kissing Booth

Bazată pe popularul roman pentru tineri al lui Beth Reekles, această comedie romantică pentru adolescenți o are pe Joey King în rolul excentricei Elle Evans, care începe brusc să atragă atenția lui Noah (Jacob Elordi). Din nefericire, există o mare problemă: Noah este fratele mai mare al celui mai bun prieten al lui Elle, Lee (Joel Courtney), iar romantismul în devenire le pune în pericol prietenia. Telespectatorii au fost încântați de The Kissing Booth, ceea ce a determinat apariția unui al doilea și al treilea film care să alcătuiască trilogia.

Nicușor Dan ocupă prima poziție în intențiile de vot ale bucureștenilor, în primul sondaj realizat după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Câte procente ar obține Piedone
Recomandări
Nicușor Dan ocupă prima poziție în intențiile de vot ale bucureștenilor, în primul sondaj realizat după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Câte procente ar obține Piedone

Someone Great / O fată pe cinste

Dacă vreți să vedeți ceva grozav, scenarista și regizoarea Jennifer Kaytin Robinson are tot ce vă trebuie. Produsă de Paul Feig, această comedie atrage datorită prieteniei dintre personajele principale – nu datorită unei relații romantice. Gina Rodriguez joacă rolul lui Jenny, o jurnalistă muzicală care este pe punctul de a părăsi New York-ul pentru job-ul visurilor ei din San Francisco. Dar finalul ei fericit este deraiat atunci când iubitul ei (LaKeith Stanfield) pune capăt relației. Din fericire, cele mai bune prietene ale ei, Blair (Brittany Snow) și Erin (DeWanda Wise), sunt pregătite să îi ia gândul de la despărțire și să îi ofere o ultimă noapte de neuitat în Big Apple. Citește continuarea și descoperă mai multe filme de comedie de pe Netflix, pe tvmania.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

Mazavalt   •   25.05.2023, 13:30

Nu sustin economia Statelor Teroriste ale Americi. Drept urmare NU am netflix ( SIC )

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.