12 Oct. 2017 13:13

Dinu Pescariu, dezvăluiri senzaționale în dosarul Microsoft. Ce spune despre Kovesi, Băsescu și Dragnea

Distribuie

Dinu Pescariu, martorul -cheie în dosarul Microsoft, a făcut, recent, o serie de dezvăluiri pentru mai multe posturi de televiziune, dezvăluiri prin care aduce în prim-plan nume grele de pe scena politică. Printre acestea, acela al fostului președinte Traian Băsescu, al șefei DNA Laura Codruț Koveși și al liderului PSD Liviu Dragnea.

Într-un interviu acordat Antena 3, Pescariu a făcut publice numele liderilor politici care l-au vizitat la Baza sportivă ”Cutezătorii”: ”Maior a fost aici. (…) Traian Băsescu a fost aici. Nu avem o relație care să fie agreabilă. Liviu Dragnea a venit.”, a spus Dinu Pescariu, la Antena3.

În ceea ce privește relația sa cu Laura Codruța Kovesi și rolul acesteia în dosarul Microsoft, Dinu Pescariu a spus pentru România TV:

. „Oricine se uită la dosarul ăsta obiectiv o să vadă că e umflat cu pompa, o să vadă că s-a dorit demonizarea cu orice preţ şi a lui Claudiu şi a mea şi o să vadă de asemenea şi mă mir că nimeni n-a sesizat că acest dosar are o parte care nu e anchetată deloc. Există o HG din 2008 cu semnătura dnei Kovesi pe ea?…Mă gândesc că da…are legătură cu licitaţiile pentru Microsoft?… Eu aşa zic…Vă explicaţi de ce partea aceea nu e cercetată?Păi îmi pun şi eu aceeaşi întrebare. De exemplu, că s-ar fi făcut totul cu avizul lui Băsescu şi mulţi bani din dosarul ăsta şi banii pentru licenţe au fost folosiţi în campania prezidenţială…fiţi sigură de treaba asta. Nu pot să vorbesc acuma mai departe de ce v-am spus mai devreme”.

Ce spune despre Baza Sportivă ”Cutezătorii”

„În anul 2004 baza a trecut la RAAPPS şi atunci am semnat un nou contract de locaţiune, ceva de genul ăsta. Chiria atunci a fost stabilită la 9.000 de euro. Cine a stabilit-o? Să fiu sincer, nu-mi mai amintesc, dar oricum. A fost un contract care ne-a făcut fericiţi şi pe noi şi pe ei. Procurorii spun că această chirie e mult prea mică şi că ar trebui câteva zeci de mii de euro. Chiria pe care socotesc dânşii că ar fi trebuit s-o plătim era 1,3 milioane pe lună, deci asta era propunerea. S-a ajuns cred că din dorinţa de a crea o situaţie dramatică şi a arăta cum infractorul de serviciu Pescariu, pe lângă sutele de milioane furate din afacerea Microsoft, a păgubit statul şi prin baza Cutezătorii”, a mai spus Dinu Pescariu la România TV.

„Eu mi-am dorit să vedeţi ce e aici, nimeni nu o să plece nicăieri cu lucrurile astea, e un loc care ar trebui să facă mândru pe oricine, e un loc din Bucureşti, rămâne statului şi momentan e exploatat de mine, încerc să-l exploatez cât pot eu de bine, dar de pe urma lui are de câştigat toată lumea”, a dezvăluit Pescariu.

CITEȘTE ȘI:

Guvernul estimează o iarnă chiar mai grea decât cea de anul trecut. Programul de iarnă 2017-2018 prevede o creștere a consumului de energie

The Times: România a blocat negocierile pentru Brexit. Unde s-au împotmolit discuțiile

Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume

 

Loading...
Comentarii