EXCLUSIV/ Anna Lesko s-a ascuns la mare să poată face topless. Strategie de vedetă!

17 iulie 2017 23:30 De: ,

Anna Lesko s-a ascuns la mare, într-un loc exclusivist, acolo unde să-și facă în voie vacanța, alături de fiul său, Adam.

Anna Lesko a fost tot timpul discretă cu viața sa personală. Și a reușit mai mereu să-și țină bine ascunse secretele. Așa cum s-a întâmplat, de altfel, și cu numele iubitului său, Adrian Neniță, dar și cu sarcina sa! Artista anunța că va fi mamă abia cu două luni înainte să nască. Până atunci, deși a fost la concerte și nu a stat închisă în casă, nimeni nu a știut că este însărcinată.

De asemenea, artista a reușit să se externeze fără ca ea și bebelușul său să fie fotografiați, la ieșirea din spital, după ce a ieșit camuflată și a plecat cu o altă mașină decât cea personală, pe care o lăsase parcată în fața clinicii de maternitate.


EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


Expertă în… ”manevre”

Ei bine, de data aceasta, basarabeanca a apelat la o altă strategie. Întrucât și-a dorit o vacanță în trei, fără spioni prin jur, în care să poată face tot ce-și dorește, artista a plecat cu familia la mare. Dar nu oriunde, ci într-un loc exclusivist. Ea s-a ascuns de ochii curioșilor ca să poată face plajă topless, să umble cât mai sexy pe balcon, fără a risca să fie surprinsă de vreo cameră și chiar să fie sigură că poate dormi dezbrăcată în camera de hotel! Anna nu și-a anunțat nici măcar prietenele în ceea ce privește destinația vacanței sale.

Și-a luat ”liber” de la muncă de dragul băiatului

Deși, ca pentru majoritatea artiștilor de top, vara este plină în concerte, Anna Lesko a preferat să-și facă timp și pentru o vacanță de câteva zile. Asta după ce fiul său, Adam, căruia îi place foarte mult apa, își întreba mama când merg la mare. De dragul lui, artista a ales să decline câteva concerte.


EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro