EXCLUSIV. Antonia îi va face lui Velea tot un bebe Capricorn! Va naște în luna ianuarie

28 iunie 2016 23:30 De: ,

Antonia este însărcinată în aproximativ 12 săptămâni și i-a dat marea veste lui Alex Velea exact de ziua de naștere a acestuia!

01-antonia-si-velea.jpg

Scenariul se repetă și fix la doi ani, chiar când Alex Velea își serba ziua sa de naștere, mai precis pe 13 mai, Antonia i-a dat marea veste, ca și atunci când l-a anunțat prima oară că așteaptă un copil. Și anume, aceea că vor fi din nou părinți!

Bucurie mare, sărbătorită la început doar în cuplu, și împărtășită acum și fanilor lor, printr-un mod inedit. Mai precis, vedeta și-a șocat admiratorii chiar pe contul ei de socializare, după ce a postat o imagine cu micuțul Dominic, îmbrăcat într-un body cu un mesaj special: ”Baby brother soon”.  Ei bine, cel de-al doilea bebeluș al cuplului se va naște la începutul lunii ianuarie, anul viitor, și va fi în aceeași zodie, Capricorn, ca și băiețelul celor doi, care a văzut lumina zilei pe 27 decembrie.

La ultima ecografie, care însă nu este concludentă, dat fiind faptul că fătul este încă prea micuț și abia are 12 săptămâni, Antonia și Velea au fost informați că și cel de-al doilea lor copil pare a fi tot băiețel. După cum se știe, artista mai are o fetiță, Maya, din prima sa căsătorie, cu italianul Vincenzo Castellano.

Antonia-fetita_3_f56e988035.jpg

Obligată să divorțeze cât mai repede!

Cum încă vedeta încă nu a divorțat, oficial, legal copilul ar trebui trecut în acte ca fiind tot al italianului și purtând numele de familie Castellano! Lucru care probabil nu se va întâmpla, asta pentru că Vincenzo și ai lui nu-și doresc sub nicio formă așa ceva.

Contactat pe marginea acestui subiect, avocatul Antoniei, Ioan Todan a declarat că-i posibil ca această sarcină, de care însă nu știa, să grăbească divorțul celor doi.

”Sincer, nu știam! Îi face bine într-un fel, se grăbește toată lumea… Nu cred că va cauza cu nimic, din contră, poate așa vor divorța mai repede”.

Dosarul privind separarea oficială a Antoniei de Vincenzo Castellano se află la notar, și singurul act care le mai lipsește pentru a se pronunța este documentul ce trebuie emis de autoritățile italiene, privind ancheta socială la domiciliul din Napoli, unde locuiește fetița celor doi.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro