12 Oct. 2017 13:21 , de Anca Vințeanu

Iohannis: Dacă și acest guvern ar cădea ar trebui să-mi pun întrebarea dacă PSD ar mai putea guverna. Deocamdată, nu suntem în această situație

Distribuie

Președintele Klaus Iohannis spune că dacă și Guvernul Tudose ar cădea atunci ar trebui să-și pună întrebarea, “la modul extrem de serios”, dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Iohannis a menționat însă că, deocamdată, nu există această situație.

Întrebat, joi, la Craiova, dacă ar mai nominaliza un premier PSD în cazul în care Mihai Tudose ar demisiona, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată, nu suntem în această situație”.

Șeful statului a explicat, răspunzând unei întrebări referitoare la un posibil guvern tehnocrat, că acesta nu este o soluție pe termen lung.

„Un guvern tehnocrat nu este o soluție pe termen mai lung. Asta am spus-o și atunci când am instalat un guvern tehnocrat care la momentul acela a fost o soluție rezonabilă. Acum suntem la puțin timp de la alegeri, avem un partid care a câștigat alegerile. Acum nu are decât să performeze. Orice altceva sunt discuții puerile care nu își au rostul. Cine a câștigat să își facă treaba, să guverneze, să producă rezultate”, a afirmat Iohannis.

Președintele a menționat că este același mesaj pe care l-a avut pentru toate guvernele: „Să își vadă de treabă, să producă rezultate. să avem o dezvoltare sustenabilă”.

Klaus Iohannis a participat, joi, la Craiova, la evenimentul de lansare a noului model EcoSport fabricat de uzina Ford.

Citește și Algele pot opri infecțiile intraspitalicești. Descoperire revoluționară a cercetătorilor români de la Marea Neagră

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii