09 Oct. 2017 21:27

Remaniere în Guvernul Tudose. Ce anunț a făcut șeful Executivului despre 3 miniștri cu ”probleme”

Distribuie

Premierul Tudose anunță o miniremaniere în Guvern. Prim-ministrul a făcut declarația, luni seară, la Antena 3, el precizând că va lua o decizie săptămâna aceasta cu privire la plecarea unor miniştri din Guvern. ”Săptămâna aceasta voi lua niște decizii dure, dar necesare”, a ținut să precizeze Tudose, el arătând că este vorba despre trei miniștri care, prin problemele pe care le au, afectează imaginea întregului Cabinet și doi pe care îi va ruga să părăsească Guvernul.


Citește și:


„Nu putem să guvernăm cu forţa, împotriva a ceea ce vrea poporul român. De aici pleacă nemulţumirea mea şi-atunci, dacă lucrurile stau aşa, o analiză, ori sunt eu de vină, prin ce fac sau nu fac, sau sunt nişte lucruri în guvern care justifică aceste cifre – prezenţa unor miniştri cu probleme penale, lipsa de activitate a unor miniştri sau lipsa de rezultate -, săptămâna asta voi lua nişte decizii, dure, dar necesare”, a afirmat Mihai Tudose.

Sunt trei miniștri cu probleme, care creează probleme şi la nivel de percepţie publică şi unele dintre situaţii şi la nivel de Comisie Europeană

Prim-ministrul a vorbit despre un 'reset la partea de imagine şi de efecte ale guvernării'.

'Vă spun că mai sunt încă cel puţin doi miniştri, pe care am să-i rog să părăsească cabinetul. O miniremaniere', a afirmat Tudose, arătând că sunt trei miniștri cu probleme, care, într-adevăr, creează probleme şi la nivel de percepţie publică şi unele dintre situaţii şi la nivel de Comisie Europeană.

Dacă românii nu mai cred în ceea ce facem, plecăm acasă toţi!

Mihai Tudose a precizat că, din punctul său de vedere, nu iese nimeni la pensie din această funcție. „Nu iese nimeni la pensie din această funcţie şi prima zi de prim-ministru este prima zi din ultimele zile, la un moment dat trebuie să pleci. Aţi pomenit de acel sondaj. Nu sunt sociolog, dar din ceea ce am vorbit cu ceilalţi, dacă nu ai mâncat nişte copii dimineaţă, n-ai cum să cazi în două săptămâni de la 40 la 20. (…) Mai mult, târgul e mic, se află cine a comandat-o, cum a comandat-o – în regulă, trecem peste. Dar şi presupunând că de aici a apărut şi problema cu demisia, presupunând că e adevărat (…), vom vedea. Eu sunt acolo să guvernez pentru români. Dacă românii nu mai cred în ceea ce facem, plecăm acasă toţi”, a declarat Tudose la Antena 3.


ANALIZĂ | Cât de amenințătoare este Rusia? Discurs dur al ministrului Apărării, Mihai Fifor

Loading...
Comentarii