07 Dec. 2017 10:00

În sfârșit, cineva dezvăluie secretele lui Cătălin Botezatu. Oana Roman îl cunoaște de-o viață!

Distribuie

O nouă săptămână, așadar, aduce pe pagina de Facebook a VIVA! o nouă emisiune Oana punct Roman. O jumătate de oră în care vedete spune totul despre culisele lumii mondene pe care, evident, o cunoaște ca pe propriul buzunar!

Astăzi, de la ora 15.oo, pe pagina de Facebook a revistei VIVA!, Oana Roman va spune tot ce știe despre Cătălin Botezatu, designerul care a ținut – și încă ține – pagina întâi a ziarelor. Cu povesti mai vesele sau mai triste, cu momente de răscruce din viață și din carieră, cu nenumărate femei care i-au populat viața, Botezatu rămâne, fără doar și poate, unul dintre cele mai interesante personaje ale lumii mondene din România.

Tot în emisiunea de astazi, Oana Roman va desemna și personalitatea săptămânii, dar va discuta cu cititorii-telespectatori cele mai interesante evenimente petrecute în ultima vreme.

Oana punct Roman este  emisiunea în care, săptămână de săptămână, povești neștiute ori nespuse până acum vor ieși la lumină, vor fi dezvăluite adevărurile din spatele unor vorbe meșteșugite, comantate evenimentele unde se afișează ținute elegante și zâmbete de complezență, locul unde puteți afla cine s-a mai împrietenit cu cine, care-s trendurile de sezon și ce fac vedetele când nu apar la televizor. Mai mult, îi puteți pune întrebări Oanei Roman, iar răspunsurile le veți primi în direct!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
VIDEO/ 5 branduri de renume cu idei creative
Loading...
Comentarii