05 Feb. 2018 13:51

Părintele Mihaelei Buzărnescu este supărat pe conducerea FR de Tenis

Distribuie

Părintele Mihaelei Buzărnescu este supărat pe conducerea FR de Tenis, după ce forul condus de George Cosac a exclus, luna trecută, 122 de cluburi, printre care și LPS Mircea Eliade București, unde Mihai Buzărnescu este antrenor de tenis. 

Părintele jucătoarei cu cea mai mare ascensiune din circuitul WTA îngroșă grupul celor care-l contestă pe președintele FR Tenis, George Cosac. 'Am semne de întrebare în privința activității sale. Când cineva spune că are semne de întrebare înseamnă că activitatea nu se desfășoară așa cum ar trebui. Îl cunosc, ne-am întâlnit de atâtea ori. Din câte am înțeles, George Cosac a decis excluderea celor 122 de cluburi doar cu doi membrii din Comitetul Director. Chiar dacă ceilalți doi nu erau de acord, decizia era luată automat trei contra doi', a declarat Mihai Buzărnescu, pentru Libertatea.

Antrenorul critică decizia conducerii FR de Tenis: 'Din punctul meu de vedere, măsura excluderii celor 122 de cluburi și asociații sportive nu este tocmai benefică pentru tenisul românesc. Poate este puțină răutate din partea lor. Eu dacă eram în Comitetul Director al Federației nu aș fi exclus cluburile. Găseam o soluție să fie bine pentru toată lumea'.

Mihai Buzărnescu lansează și un avertisment referitor la problemele juridice care macină FR de Tenis: 'Ei și-au făcut mai mult rău prin măsura de a exclude acele cluburi, pentru că în loc să-i atragi, tu îi îndepărtezi. Și atunci, dacă hotărârea judecătorească nu va fi favorabilă acelei Adunării Generale din 17 noiembrie și se vor face noi alegeri, nu cred că acele 122 cluburi vor fi alături de cei care au decis exluderea lor'.


Citește și: Chevron trebuie să plătească în total 97 de milioane de dolari statului. În 2013, gigantul petrolier se lupta cu sătenii din Pungești – VIDEO

Comentarii