Raluca de la Bambi, rezoluție la ceas de aniversare: ”Doresc să-mi găsesc jumătatea”/ VIDEO EXCLUSIV

Data: 02 Ian. 2017

Raluca de la Bambi a avut parte de un an plin pe plan profesional, care a ținut-o atât de ocupată încât nu a avut ochi pentru vreun potential iubit. Speră însă ca norocul să îi surâdă în noul an și pe plan personal.

Jumătatea blondă a trupei Bambi s-a obișnuit cu un program de lucru încărcat: muzică, proiecte tv, evenimente. Așa că își dorește ca “tradiția” să continue.

“Îmi doresc profesional să fie cel puțin la fel ca 2016 și ca 2015, pentru că au fost niște ani foarte buni pentru noi. Îmi doresc să am de muncă pentru că restul le fac, să am oportunități, mai un proiect de televiziune, noul nostru single ‹‹Maria›› să aibă foarte mare succes, este o piesă foarte bună”, ne-a mărturisit Raluca.

Vrea să își găsească jumătatea

0-316068-ralucabambi.jpg

Și cum ziua ei de naștere este la început de 2017, cântăreața știe exact ce vrea. Cum în ultima perioadă s-a refugiat în muncă, blonda este dispusă să aloce timp și pentru iubire. Mai mult, prietenii o presează că e cazul să ia măsuri în acest sens.

“Pe plan personal îmi doresc să îmi găsesc jumătatea și să îmi întemeiez o familie, pentru că pe 2 ianuarie deja împlinesc 32 de ani. Toți din jurul meu zic  că e ‹‹momentul››, că e cazul să mă așez la casa mea, deși eu în interiorul meu nu simt, având în vedere că deja am foarte multe activități și practic nu pot să spun că îmi lipsește foarte mult viața de familie”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca de la Bambi.