12 Ian. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, recunoaște că este greu să fii copilul unei celebrități. „Eu nu aș putea să pozez într-o revistă deșucheată”

Distribuie

În timp ce mulți dintre artiști își încurajează copiii să le calce pe urme, Mircea Baniciu și-a dorit cu totul altceva pentru fiica lui. Deși el i-a făcut cunoștință cu muzica, tot el a fost care s-a opus unei cariere artistice. Așa că Ana, fiica lui Mircea Baniciu, nu a avut suportul părintelui, dar a reușit să fie una dintre cele mai îndrăgite soliste.

Invitată în studioul Libertatea, Ana Baniciu ne-a povestit cât de mult a ajutat-o și cât i-a dăunat faptul că tatăl ei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. „Este și greu pentru că în primul rând port acest nume și este o responsabilitate foarte mare. Eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Înțelegi ce zic? Chiar dacă mi-aș dori, mă rog nu că-mi doresc, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Eu am exageram acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie mereu să am responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs. Am scăpat de adolescență și rebeliunea ei. Am fost și un copil cuminte, zic eu', ne-a povestit amuzată Ana.

Comentarii
Ultimele Video-uri