25 Iun. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/ Emil Rengle a știu de la 4 ani că va deveni dansator. „Avem 4 ani când purtam tocurile mamei și hainele ei și dansam în fața părinților”

Distribuie

Singurul coregraf care a reușit să ia marele premiu la „Românii au talent', Emil Rengle a știut de la 4 ani că va deveni dansator. Deși mulți ani a cochetat și cu muzica, nu s-a putut ține departe niciodată de dans.

Invitat la „Interviurile Libertatea', Emil Rengle ne-a mărturisit că prima dată a pus tocuri în picioare când avea doar 4 ani și se arăta fascinat de garderoba părinților. Pe atunci, coregraful își dorea să devină artist, nu-și închipuia că ceva ani mai târziu va dansa impecabil pe tocuri de peste 12 centrimetri. „Aveam într-adevăr 4 ani când purtam tocurile mamei și hainele din dulapul ei și ale tatălui, adică chiar orice găseam, doar ca să fiu artist. În fiecare zi trebuiau să se uite la spectacolul meu. Eu aveam două casete, una cu Modern Taking și Michael Jackson și în fiecare zi le puneam piesele și eu le dansam, dar asta nu a reprezentat neapărat un semn clar pentru părinții mei că eu tind către artă. Pe la vârsta de 6 ani m-au dus la karate. Nu am putut să bat pe nimeni. Nu am vrut. Le-am zis că nu înțeleg asta că trebuie să lovesc un alt om, după care am făcut înot, vreo șase luni. Nu am fost cel mai pasionat să fac înot, deși îmi place până și în ziua de azi, după care au încercat cu dansul. Când au încercat cu dansul și au văzut că ăsta este…deci de 20 de ani, dans', ne-a mărturisit Emil Rengle.

Comentarii