02 Feb. 2018 12:24

Ce este de fapt bitcoin și cum poți achiziționa

Distribuie

Bitcoin este o criptomoneda ce a fost inventata in anul 2009 inventata de un programator anonim care folosea nickname-ul Satoshi Nakamoto. De ce a devenit criptomoneda Bitcoin atat de faimoasa in ultimii ani si de ce este atat de profitabila? In primul rand, Bitcoin este o criptomoneda, adica o moneda virtuala, ce foloseste tehnologie de tip blockchain. Blockchain este o tehnologie descentralizata, banii sunt transferati in timp real de la o persoana catre cealalta, fara sa fie controlata de un sistem central, ecea ce nu permite aparitia fraudei. Ce poti face cu ajutorul criptomonedelor? In primul rand, poti cumpara bunuri, precum zboruri cu avionul, cazare hoteliera, masini si multe altele, pentru ca din ce in ce mai multi producatori si furnizori de bunuri folosesc criptomonedele.
Daca iti doresti sa investesti, iata cum se cumpara bitcoin daca esti din Romania. In primul rand, trebuie sa alegi cu atentie site-ul online in care doresti sa iti pornesti investitia. Alege un site transparent, de incredere si, cel mai important, pe baza de recomandare. Discuta cu alte persoane care au invetit in Bitcoin si afla parerile lor, cat de bine s-au desfarurat tranzactiile. Intereseaza-te de tipul de metoda de plata pe care o poti folosi, cu card online, transfer bancar, paypal, SMS etc. Pentru a experimenta investitiile cu criptomonede, cel mai bine este sa incepi cu un cont demo, pentru a-ti da seama in mod clar cum functioneaza lucrurile si pentru a capata un minim de experienta.
Desi site-urile de investitie Bitcoin sunt prietenoase si nu sunt folosite cu greutate nici de incepatori, inainte de a investi cu bani reali, investeste o perioada intr-un cont demo, in asa fel incat sa pornesti la drum cu dreptul.
Inainte de a iti expune fondurile trebuie sa fii constient de unele aspecte ce sunt specifice criptomonedelor si care, daca nu le iei in considerare din timp, te pot surprinde in viitor.
Primul lucru de luat in seama este volatilitatea pretului. Acest lucru se traduce prin cresteri si scaderi spectaculoase ale pretului in perioade foarte scurte de timp. Traderi experimentati au invatat sa urmareasca aceste devieri si sa profite enorm de pe urma lor.
In principiu, daca vrei sa faci bani cu Bitcoin sau cu orice alta criptomoneda, se aplica aceeasi regula ca la bursele normale: cumpara ieftin, vinde scump, iar apoi repeta procesul.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
3 rețete cu cașcaval. Rapide, hrănitoare și delicioase
Loading...
Comentarii