Mergi direct la conținut »
La numai 12 ani, Emili din Ucraina a făcut senzație la Românii au talent. Acrobații spectaculoase la bară | FOTO Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La numai 12 ani, Emili din Ucraina a făcut senzație la Românii au talent. Acrobații spectaculoase la bară | FOTO

La numai 12 ani, Emili din Ucraina a făcut senzație la Românii au talent. Acrobații spectaculoase la bară | FOTO

Emili Moskalenko are 12 ani și vine din Ucraina și este pasionată de dansul la bară. Adolescenta a făcut spectacol la Românii au talent.

De Dana Aramă,

În 2011, a fost finalistă a show-ului de talente „Ucraina are talent”, sezonul 4, și în 2014, la fel. În 2017 a fost câștigatoarea trofeului „Alex Pole Festival”  din Barcelona, Spania, iar în iulie 2018 a luat locul 9 la campionatul mondial din Spania, la categoria de vârsta 10 – 14 ani, la Polesport.

„Fac asta de la 6 ani. Am avut o misiune grea pentru a demonstra că fac un sport educativ”, a spus Emili.

„Nu au limite… Nu există limite, despre asta e vorba”, a comentat Smiley.


„Foarte frumos, foarte curat, foarte precis, chit că e foarte obositor. Ai reușit să ții tot la aceeași intensitate. Bravo”, a comentat Florin Călinescu.

„Eu sunt încă șocată. Nu-ți poți imgina că a fost un copil pe scenă. Nici nu vreau să mă gândesc ce mult muncești pentru a face așa ceva”, i-a spus Andra concurentei.
„Trebuie să recunosc că sunt foarte surpins de abilitățile tale la vârsta de 12 ani. E un sport de performanță”, a încheiat Andi Moisescu.

Adolescenta s-a calificat în etapa următoare de la show-ul Românii au talent.

Citește și: JURNAL DE VOLUNTAR/ Andrei Crețu, românul care lucrează în Caraibe la reconstrucția caselor distruse de uragane. «Am refăcut arena legendei insulei»

 

Close
Închide
  Close