Mergi direct la conținut »
Actorul Ion Caramitru a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Naţional Bucureşti
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Ion Caramitru a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Naţional Bucureşti

Actorul Ion Caramitru a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Naţional Bucureşti

De Livia Lixandru,

Actorul Ion Caramitru a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Naţional Bucureşti. Mandadul pentru următorii cinci ani a fost obținut după ce acesta a primit nota 9,95 în urma unui concurs.

Potrivit unui ordin al Ministerului Culturii s-a aprobat „Caietul de obiective elaborat în vederea organizării şi desfăşurării analizei noului proiect de management al domnului Ion-Horia-Leonida Caramitru, manager al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti”, care a obţinut în urma evaluării finale nota 9,95, scrie mediafax.ro. Gândit şi redactat în strictă conformitate cu cerinţele caietului de obiective aprobat de autoritate, proiectul asumă o experienţă de 10 ani ca manager al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi propune o nouă abordare, corespunzătoare unei noi etape a activităţii teatrului, se precizează în proiectul de management publicat pe site-ul oficial al TNB. Printre proiecte se numără organizarea unei licitaţii pentru amenajarea unor cafenele, a unei săli de expoziţii şi a unei librării în incinta noii clădiri TNB, dar şi iniţierea unui festival al teatrelor naţionale şi o asociaţie a acestor instituţii. Totodată, în proiect se precizează că estimarea fondurilor alocate de Ministerul Culturii către TNB nu sunt suficiente.

Close
Închide
  Close