MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2018 18:20

Actorul Verne Troyer a fost internat în spital cu alcoolemie mare înaintea decesului

Distribuie

Verne Troyer a fost internat în spital cu alcoolemie mare în urmă cu două săptămâni. De atunci, actorul nu a mai fost externat, iar starea sa de sănătate s-a degradat, au aflat ziarele americane.

Actorul a murit sâmbătă la vârsta de 49 de ani, iar cauza decesului său nu a fost făcută publică. Dar familia lui a vorbit, însă, despre depresie și sinucidere.

Cu doar cateva saptamani mai devreme, pe 3 aprilie, Verne, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Austin Powers, Spy Who Shagged Me si Austin Power in Goldmember, a fost internat după ce a sunat la serviciile de urgenta pentru a anunța un caz de sinucidere. Atunci, analizele prelevate au arătat că actorul area în sânge de trei ori limita legală de aclool.

De altfel, TMZ scrie că Verne, care a vorbit deschis despre lupta cu dependența de alcool de-a lungul anilor, nu a răspuns tratamentului oferit de spital, așa că a fost transferat la alt spital. Se pare, însă, că organismul său nu a răspuns la tratament și organele interne i-au cedat pe rând.

Sâmbătă, familia a decis să fie oprite aparatele care îl țineau în viață.

În urma decesului a fost realizată o autopsie, dar rezultatele toxicologice sunt încă așpteate. Deocamdată, medicii legiști nu au anunțat cauza oficială a morții.

Familia actorului a transmis, sâmbătă, un counicat de presă în care anunțau decesul. ” Verne a fost un om extrem de grijuliu. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fercită şi să râd. Ajuta pe oricine, oricum putea. Verne spera să facă o schimbare pozitivă prin platforma la care lucra şi prin care voia să transmită acest mesaj în fiecare zi. Verne a fost de asemenea un luptător când venea vorba de propriile bătălii. În ultimii ani, a luptat şi a câştigat, dar de data aceasta, a fost prea mult', se arată în continuarea mesajului. Depresia şi sinuciderea sunt probleme serioae. Nu ştii niciodată ce luptă după cineva în interior. Fiţi buni unii cu alţii. Şi să ştiţi întotdeauna că niciodată nu e prea târziu să ceri cuiva ajutor'.


Citește și: Kate Middleton a purtat o rochie asemănătoare cu a prințesei Diana la ieșirea din spital


Comentarii