MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2017 08:49

Adrian Mutu și scandalul bonei filipineze. Mama tânărului care îi aduce acuzații ex-fotbalistului rupe tăcerea

Distribuie

Adrian Mutu și scandalul bonei filipineze. Mama lui Tiberiu, cel care îi aduce acuzații grave fostului sportiv, a vorbit și ea despre cele întâmplate.

Adrian Mutu ar fi fost jefuit de bona filipineză. Directorul general al lui Dinamo spune spune că a prins-o plecând cu mai multe plase. „Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o”, a declarat el.

Tiberiu, fostul iubit al bonei filipineze, îl acuză pe Briliant că ar fi intrat peste mama lui și ar fi amenințat-o.

 

Adrian Mutu și scandalul bonei filipineze. „Mi-a spus că-i rupe oasele”

Mama lui Tiberi a acordat un interviu pentru o emisiune de televiziune, în care a vorbit despre cele întâmplate.

„Mi-a spus că îi rupe oasele fiului meu dacă le mai dă telefon fetelor lui să le ceară bani îi rupe oasele. Mi-a zis cine e. Eu vă spun cinstit, m-a văzut cum arăt, sunt ca o stafie de slabă, să sperii o astfel de femeie că îi rupi oasele fiului ei, înseamnă că stă prost. Nu are judecată şi nici suflet.

Calcă peste cadavre. Cam 20 de minute am vorbit aici, în uşă. Eram devastată. Am crezut că mor. Mă mir cum de am rezistat”, a spus mama lui Tiberiu.

Comentarii