MENIU CAUTĂ

Afirmație neașteptată a Andreei Bălan. „Te părăsește când ai devenit dependent”

Distribuie

Cântăreața Andreea Bălan a făcut o afirmație neașteptată, la care fanii săi au reacționat imediat.

Andreea Bălan este prezentă în industria muzicală din România de foarte mulți ani, însă de pe vremea când era doar o copilă și făcea parte din trupa Andre, alături de buna sa prietenă Andreea Antonescu. Însă Andreea Bălan nu s-a făcut remarcată doar ca solistă, ci și ca dansatoare, la show-urile sale făcând furori cu coregrafia.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, a comparat iubirea cu un dans.

„Dragostea este ca un dans…pentru care dai absolut tot şi care te lasă gol şi epuizat.. un dans cu pasiune, gelozie, atracţie fizică, posesivitate. Te îmbată, te atrage, te fură şi te părăseşte când ai devenit dependent. Şi totuşi este atât de frumos încât merită”, a scris Andreea Bălan, care este mama unei fetițe care se numește Ella și care a vorbit despre posibilitatea de a avea un al doilea copil.

„Dansul este și o refulare. Prin câte ai trecut, dacă nu aveai această pasiune, nu ai fi trecut așa de ușor. Felicitări pentru omul care ești”, i-a transmis o admiratoare cântăreței.


Citește și: EXCLUSIV/Pagubă de 200 milioane de lei la Radiocom. Compania de stat a cumpărat stilouri, ceasuri și parfumuri de 29.000 de lei


 

Citește mai multe despre comparație și dans pe Libertatea.

Comentarii