Cristina Groza a mers în casele vedetelor care şi-au lăsat locuinţele pe mâna ei, a făcut măsurătorile specifice, a calculat cu mare atenţie, apoi le-a sfătuit pe vedetele autohtone, spunându-le cum să îşi amplifice energiile benefice din casă şi cum să le dezactiveze pe cele negative. Toţi au ascultat cu mare atenţie şi încântare că se număra printre norocoşii beneficiari ai sfaturilor singurului Maestru Feng Shui din România. Sezonul emisiunii „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, din această toamnă, a debutat odată cu realizarea măsurătorilor Feng Shui, făcute de către Maestrul Feng Shui Cristina Groza, iar în urma aplicării remediilor indicate de specialist, emisiunea a devenit lider de audienţă, iar Kanal D a primit premiul pentru cea mai rapidă ascensiune.
Printre vedetele care au devenit beneficiarele consultanţei oferită de singurul Maestru Feng Shui din România, Cristina Groza, se numără: prezentatoarele emisiunii „Draga mea prietena” de la Kanal D, Cristina Cioran şi Paula Chirilă, Adina Buzatu, Oana Roman, Minodora, cântăreaţa de muzică populară Cludia Ghiţulescu, prezenatorii matinalului de la Radio 21, Alina Crăciun, fosta soţie a lui Jorge, şi actualul ei logodnic, Ilan Laufer, Raul, Bogdan Vlădau şi alţii.
De la o vreme din ce în ce mai multi oameni devin conştienţi de faptul că spaţiul în care locuim şi muncim este guvernat de energii mai mult sau mai puţin benefice. Tot mai mulţi europeni au acces la ştiinţa chineză care studiază spaţiul locuit de om, prin intermediul Maeştrilor Feng Shui, iar singurul român care deţine titulatura de Maestru Feng Shui şi se poate mândri cu rezultate excepţionale ale muncii sale în ţară şi peste hotare, este consultantul vedetelor noastre în ceea ce priveşte cele nouă energii din casele lor.
Pentru a amplifica energiile pozitive, cum ar fi acelea ale prosperităţii şi armoniei umane, şi pentru a dezactiva energiile negative, precum acelea ale bolilor, ghinioanelor, problemelor legale etc, este nevoie de măsurători precise şi calcule exacte. Nimeni nu poate identifica poziţia energiilor dintr-o casa prin simpla lui prezenţă într-o încăpere sau într-un birou. Pentru aceste măsurători este nevoie de o busola Lo Pan şi de multe calcule care respectă formule vechi de mii de ani, inventate de chinezii care au descoperit şi busola.
 

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni