De Denisa Macovei,

Asemenea multor tinere, Aida Economu a făcut o pasiune pentru un profesor, însă pentru că totul s-a limitat la relația profesor-elev, focul s-a stins destul de repede. La fel, și interesul ei pentru cursuri.

Pe când era studentă la Facultatea de Psihologie, pe care a urmat-o înainte să se convingă că alta e chemarea ei și să dea admitere la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, Aida a făcut o pasiune pentru unul dintre profesorii care-i predau la clasă. „În liceu nu am avut astfel de pasiuni, dar în facultate, în prima facultate, la Psihologie, da, am avut ceva. Mergeam mult mai des la școală și la cursuri. La toate cursurile! Mă duceam cu speranța că-l voi întâlni pe coridoarele facultății… După care mi-a trecut și am mers mai puțin”, ne-a mărturisit interpreta Anei Casian din serialul „Profu”.

A fost și de cealaltă parte a baricadei

După terminarea facultății, Aida a testat pe pielea ei ce înseamnă să fii un profesor drăguț într-o clasă cu elevi mai mici cu câțiva ani de cât tine.

„Am făcut practică pedagogică când am făcut Psihologia, chiar la liceul la care am terminat. Predam sociologia la a 11-a. Pe mine mă încurcă foarte tare înălțimea, am 1,61 m, sunt minionă. Mai mergeam să le iau telefoanele din bănci, că nu erau atenți, iar când îi ridicam în picioare, vedeam că sunt de două ori cât mine! Pe vremea aia nici nu purtam tocuri”, ne-a mai povestit, amuzată, Aida.

VIDEO: George Capoianu

Citeşte şi:

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou celebra rochie verde pe care a purtat-o la Premiile Grammy, acum 20 de ani

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Simptomele care l-au avertizat pe Gabi Balint că a suferit un atac de cord. ”L-a durut stomacul și puțin în stânga”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor